For alle som er glade i gaming, hos Unibet eller andre steder, vet at pasta er den perfekte maten til dette formålet. Ikke bare er det enkelt å spise litt om gangen mellom rundene, men den er enkel å lage og er like god varm som kald. Lager man litt ekstra, har man også rester igjen til neste dag – noe som er perfekt hvis man ikke er glad i å lage mat så altfor ofte.

Hva slags pastaretter skal du lage?

Det enkleste du kan lage er en enkel pastarett med tomatsaus, og her kan du legge til kjøttdeig om du vil. Men dette er også en kjempegod vegetarisk rett, som blir enda litt bedre med noen dryss parmesanost på topp. Også må man selvsagt aldri glemme nykvernet pepper – det er obligatorisk i all italiensk mat!

En annen klassiker som passer godt når du sitter oppslukt i spillingen, er lasagne. Denne kan spises over dager, og den lager nesten seg selv – slik at du kan ta noen runder når det stor og godgjør seg i stekovnen.

En variant på lasagne er det man på engelsk kaller «pasta bake», her koker du pasta som normalt, gjerne penne-varianten, blander den med tomatsaus før du topper med revet ost og setter den i ovnen. Dette er utrolig godt, spesielt sammen med ferskt brød og en enkel grønn salat. Legger du til salaten, eller litt grønnsaker i tomatsausen, blir dette også et sunt måltid – selv om det er mye ost.

En siste type pasta som smaker kjempegodt er ravioli, man kan godt lage denne selv – men det tar mye tid, så man kan like gjerne kjøpe den på butikken. Det er billig, raskt og kjempegodt! Avhengig av fyllet du velger kan du bruke tomatsaus, fløtesaus eller rett og slett bare brunet smør. Tilsetter du litt frisk salvie blir det også autentisk i smaken! Det er nemlig slik italienerne gjør det.

Italiensk snacks

Men det er jo ikke kun middag man spiser når man gamer, mange er også glade i å spise litt snacks underveis. Heldigvis har det italienske utrolig mye godt å by på her. Man kan gjerne starte med klassikere som skinke, ost og oliven – men man kan også lage pizzasnurrer eller bruschetta. Det finnes utallige muligheter for italiensk snacks til spillingen.

Ovenfor har du fått noen gode tips til hva du kan lage når du spiller på nett, og som du ser – er alternativene mange.